familieterapi

Nogen gange kan det være en meget stor udfordring at få en ny stor familie til at fungere sammen.

FAMILIETERAPI

Familieterapi kan være en løsning, når et medlem i familien ikke trives.

For det rammer hele familien, når et medlem i familien ikke trives, om det er et barn eller en voksen.

For at en familie kan trives, er det vigtigt, at hvert familiemedlem trives, både for sig selv og sammen i familien. Det kan være udfordrende både at respektere og varetage hvert medlems behov, og samtidig få familien til at fungere sammen i et fællesskab. Familieterapi giver mulighed for, at hvert familiemedlem kan åbne op og udtrykke sine følelser, og opleve sig lyttet til af de andre. Dette er meget vigtigt for den enkeltes trivsel og dermed for hele familiens trivsel.

Hver eneste familie er unik med sin helt egen historie, og det er også udgangspunktet i familieterapien.

Danske familier er i dag under stor forandring. Nogle forældre flytter fra hinanden, møder nye partnere, og de kan blive betydningsfulde medforældre for andres børn. Nogen gange kan det være en meget stor udfordring at få en ny stor familie til at fungere sammen.

Familieterapien kan hjælpe til, at alle i familien bliver hørt, og at de svære udfordringer kan løses.

Jeg arbejder ud fra, at det er forældrene, som er mest betydningsfulde for deres børn, og kender deres børn bedst, og ønsker det bedste for deres børn.

Nogen gange kan det dog være en meget stor udfordring, som forældre, at omsætte alle sine bedste hensigter for sin familie til handling.

Dette kan familieterapi hjælpe med.