Krisehjælp hjælper folk videre

Når et menneske er i krise, oplever det ofte svære følelser af sorg, forvirring og ensomhed, og for nogen kan livet føles meningsløst.

KRISEHJÆLP

Har du været ude for en svær oplevelse, som har rystet dig?

Nogen gange kan man i sit liv blive ramt af en svær oplevelse, som gør, at man ikke kan overskue eller magte sin tilværelse. Man kan få brug for professionel hjælp, til at håndtere de svære og kaotiske følelser, således at man kan komme igennem krisen.

Jeg tilbyder krisehjælp og rådgivning til mennesker, som er i akut krise og sorg.

Når et menneske er i krise, oplever det ofte følelser af tab, sorg, forvirring og ensomhed og tilværelsen bliver svær at overskue, og for nogen kan livet føles meningsløst. Ens tilværelse, der før gav mening og var til at overskue, er pludselig blevet svær at håndtere, og dette kan føles kaotisk og meget smertefuldt.

Kriser kan udløses af meget forskellige og pludselige hændelser. At miste sit job, blive ramt af en alvorlig sygdom, at miste en elsket, kan ryste ens tilværelse så man kommer i krise.

Også forandringer, som at blive far eller mor for første gang, at ens barn flytter hjemmefra, kan udløse uventede og svære følelser af tab, sorg og krise.

Gennem psykoterapeutiske samtaler og krisehjælp kan man få omsorg og hjælp til at håndtere og bearbejde disse svære følelser, og komme igennem krisen. Så man gradvist finder retningen, og får tilliden til sig selv og livet tilbage igen

Ved hjælp af krisehjælp får man mulighed for at udvikle sig og komme styrket igennem sin krise og sin sorg.