skovsti

Gennem parterapi kan man få støtte til at komme tættere på hinanden og finde ud af hvad I har brug for, og hvad I gerne vil med hinanden.

PARTERAPI - PSYKOTERAPI FOR PAR

Psykoterapi kan hjælpe jer som par, når I oplever, at I ofte ender ud i meningsløse diskussioner,

Diskussioner, der ikke løser jeres uenigheder. Det kan også være, at der er kommet meget tavshed i forholdet, så I nu har svært ved at tale sammen og åbne jer for hinanden. Det kan give følelser af usikkerhed og ensomhed.

Måske er I nu et sted i livet, hvor jeres børn er ved at flytte hjemmefra, og nu er I usikre på, hvordan jeres parforhold skal udvikle sig. Det kan også være jeres forhold er fyldt op med et nyt lille barn, praktiske opgaver og pligter, og de varme og glade følelser I har haft for hinanden, er afløst af mathed.

Og måske savner I mere nærhed og flere intime og kærlige oplevelser med hinanden.

Det kan også være, at I nu har besluttet at afslutte jeres forhold. Og nu ønsker I hjælp til at gøre dette på en så nænsom og respektfuld måde, så I hver især kan komme gennem jeres skilsmisse, og komme videre hver for sig.

Parterapi kan hjælpe jer til at lytte til hinanden, og til at få en dybere forståelse for partnerens tanker, og måder at reagere på.

Dette kan give jer begge muligheden for bedre at kunne fornemme hinandens følelser, og give jer mulighed for at udtrykke jer åbent for hinanden.

Gennem parterapi kan man få støtte til at lytte til hinanden, komme tættere på hinanden, og finde ud af hvad I hver især har brug for, og hvad I to gerne vil med hinanden.

Jeg tilbyder parterapi over kortere eller længere forløb.

Jeg arbejder ud fra den psykodynamiske oplevelsesorienterede tilgang. 

Det betyder, at I og jeg i samtalen, tager udgangspunkt i det` som I hver især, eller sammen er optaget af lige nu.

Vi fokuserer sammen på det, som er vigtigt for jer at tale om og vi taler om det, som I ønsker at forandre i jeres forhold.